Nobel (En Nrk-serie produsert av Monster)

André Jerman har fått en rolle i Nobel. En Nrk-serie i åtte deler, produsert av Monster Scripted, med Per Olav Sørensen på regi (bl.a Kampen om Tungtvannet og Halvbroren).

Serien spilles inn i disse dager, og har bl. a Aksel Hennie, Tuva Novotny, Dennis Storhøi og Christian Rubeck på rollelisten. Serien handler om norsk deltakelse og norske spesialsoldater under krigen i Afghanistan, og har et politisk bakteppe.

Jerman spiller seniorrådgiver for utenriksministeren (Christian Rubeck), ansatt i UD. Serien kommer mest sannsynlig på tv i 2016.

Sabona og Standup Aid

Mandag 20. april deltar André på et veldedighetsarrangement i regi av Sabona, på Latter i Oslo. Standup Aid er et show der alle pengene går til arbeidet Sabona gjør i Afrika. Sabona jobber med helse, utdanning, jordbruk og entreprenørskap i Zimbabwe. Besøk www.sabona.no for å finne ut mer, bli fadder eller støttespiller på annen måte.

Andre komikere på showet er blandt andre Jonas Rønning, Ørjan Burøe og Christer Torjussen. Billetter får du på www.latter.no